Nou spital Medicover la București, în Pipera, deschis într 您所在的位置:网站首页 Spitalul NORD Pipera București Consultă lista specializărilor Nou spital Medicover la București, în Pipera, deschis într

Nou spital Medicover la București, în Pipera, deschis într

2024-07-16 07:04| 来源: 网络整理| 查看: 265

Medicover, unul dintre cei mai mari furnizori privați de servicii medicale, a deschis un nou spital în București, o investiție de peste 30 de milioane de euro care a reconfigurat o clădire de birouri din zona Pipera.

Noul spital, cel mai modern din rețea, are 9 etaje și o suprafață de peste 22.000 mp, 200 de paturi, șapte săli de operație, secție modernă de ATI și este dotat cu robot da Vinci, centru de imagistică high-tech, laborator de cateterism și ambulatoriu integrat.

“Noul spital ne va spori și mai mult capacitatea de a oferi îngrijire medicală la standarde occidentale și un loc de muncă excelent pentru angajații noștri. Am pus un accent deosebit pe tehnologia medicală de ultimă generație, care va permite medicilor noștri obținerea celor mai înalte performanțe”, a declarat dr. Florinela Cîrstina, director general Medicover România.

Medici de elită cu experiență în țară și străinătate vor aborda cazuri de complexitate din sfera oncologiei, urologiei, chirurgiei generale, ginecologiei, cu precizie și control sporite, minim-invaziv, astfel încât recuperarea pacienților să fie cât mai ușoară și rapidă.

Un spațiu important este alocat medicinei de prevenție, în cadrul spitalului funcționând un ambulatoriu modern cu numeroase specialități medicale, precum Cardiologie, Dermatologie, Gastroenterologie, Medicină Internă, Neurologie, Oncologie, Pneumologie, Reumatologie. 24 de cabinete medicale sunt disponibile pentru consultații de specialitate, investigații și mici intervenții.

Spitalul va fi dotat, de asemenea, cu un laborator modern operat de către Synevo România, parte a Diviziei de Servicii de Diagnostic a grupului. Laboratorul dispune de echipamente de ultimă generație, cu o capacitate totală de procesare de peste 1.500 de probe pe oră. Testele realizate aici acoperă arii precum hematologie, chimie, imunologie, microbiologie.

Spitalul Medicover Pipera este situat în zona de nord a Capitalei, pe Șoseaua Fabrica de Glucoză nr. 11. Primul spital deschis de Medicover în București este cel din cartierul Aviației, care va fi reconfigurat în maternitate, iar în țară operatorul mai are spitale în Oradea, Cluj, Craiova, cu un total de peste 700 de paturi. Rețeaua de clinici a ajuns la 41 de unități.

Medicover România este parte a unei companii internaționale de servicii medicale și de diagnostic, înființată în 1995, originară din Suedia și prezentă în Polonia, Germania, România și India, cu peste 44 de mii de angajați și care în 2022 a raportat venituri de 1,5 miliarde de euro.

Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window) Related


【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有